atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Onsdagen den 22:e maj 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15289  
  Antal nyheter: 5820  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 45813 st  
  Igår: 91377 st  
  Denna månad:
1652221 st
 
  Föreg. månad:
1053573 st
 
  Totalt: 87816016 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: > En nyhet
 

Nytt Nummer Ute! ATV-Quad 1-2024

Nu är äntligen vårens första nummer ute. Ett fullspäckat nummer med hela 4 tester. Det har under dessa få månader sedan senaste numret hänt en hel del som vi skriver om både med nya modeller, tävlingar, nya släpvagnar och mycket mer.


Polaris 3 nya modeller + Ranger
Polaris har släppt tre helt nya modeller för 2-up segmentet. Modeller som är framtagna och släpps för den nordiska marknaden. Man har även passat på att släppa en helt ny Ranger lineup.


CF Moto köper Goes
Det händer en del nytt på märkesmarknaden där GOES märke köpts upp av CF Moto och kommer framöver ingå i CF Motos modellprogram.


Retro: Jiger
Vad är denna maskin för något? Vi har lyckats få fram den första fyrhjulingen som kom ut på marknaden. Relativt lik ARGO i sitt koncept men Jiger tillverkades i Kanada. Läs mer om den.


Vårtema
Vi har satt ihop ett vårtema med olika produkter som kan vara till hjälp för dina vårarbeten. Vem vill inte få det enklare att göra detta arbete med olika tillbehör.

TEST:

Linhai 500D EPS T3B är en trevlig modell som med både LED belysning och en fräsch färg tilltalar ögat. Modellen passar för mindre arbeten runt huset eller om man vill åka ut på mindre turer. En modell med ryggstöd som ser till att man får med en passagerare. En fyrhjuling som dessutom är i ett attraktivt och konkurrensmässigt prisläge.


Can Am Outlander Pro Max XU HD7
Denna modell är populär bland köparna då både motor och utrustningen tillsammans med funktionerna på den håller en bra nivå med många inställningsmöjligheter.


Loncin XWolf 700
Detta är ett nytillskott för Kellfri som är importör av detta märke i Sverige. Numera ett självständigt märke utan koppling till GOES. Namnet klingar exotiskt, men kommer den bli det multiverktyg som du behöver på gården?


Segway Snarler AT6 L Black Edition är en modell som är lång och medger att man enkelt får med sig en passagerare. Just Black Edition är lite annorlunda utrustad i jämförelse med sina modellkamrater i Snarler AT6 segmentet. Modellen känns stabil och att man sitter komfortabelt på den.


Racing:
SxS Nordic har kört sitt första race i Östersund med vinterskrud, Ett hett och halkigt möte mellan de olika tävlandena. Vi har ett hett startfält med välkända namn från racingvärlden.

Dakar Har även de kört ett race med ett gäng hårdnackade tävlanden. Ett race med lite mindre deltagare då man från arrangörens sida satt hårdare krav på vilka som får vara med.

I San Felipe såg en ny RXR dagens ljus utan att många anade det. Ett race med många bataljer där man hittar Polaris i toppen som märke efter att man tidigare haft en dominans av Can-Am tidigare.

RZR Pro R Factory later nästan som en ny fabrik men namnet åsyftar på Polaris senaste modell för racingvärlden som fått ta sina första skalper.


YXF 450R fyller 20 år Just denna modell är en ikon inom racingsammanhang. Här har man fått ett koncept och modell som med små justeringar levt upp till förarnas krav under flera års tid.


Kellfri blir ATV importör då man numera är ansvarig importör av Loncin i Sverige. I och med detta har man ett helhetskoncept med både fyrhjulingar och tillbehör under samma tak. En så kallad one-stop-shop.


Detta är ett axplock av vad tidningen innehåller så se till att köp ett nummer i kiosken nära dig, här. Eller se till att prenumerera så får du enkelt tidningen direkt ned i brevlådan. www.atv-quad.se/pren

[1] 2 3 ... 166 Nästa »

Nytt Nummer Ute! ATV-Quad 1-2024 2024-05-10 | 14.00
Nu är äntligen vårens första nummer ute. Ett fullspäckat nummer med hela 4 tester. Det har under dessa få månader sedan senaste numret hänt en hel del som vi skriver om både med nya modeller, tävlingar, nya släpvagnar och mycket mer.

»
Läs mer...    » Tipsa...Polaris släpper helt ny modellserie 2024-04-22 | 16.00
Polaris har under många år haft sina Sportsman 570 modeller som flaggskepp i modellprogrammet. Nu lanserar man tre nya modeller inklusive flera uppdateringar. De helt nya Sportsman 2-up 570-modellerna 2025 har ny design, förbättrad säteskomfort och ergonomi, samt uppgraderingar för ökad hållbarhet.

»
Läs mer...    » Tipsa...Nytt Nummer UTE! Påsknumret, 3-2024 2024-03-29 | 21.00
I år är påsken lite tidigare än vanligt vilket gör att säsongen kommer fortgå minst en månad till och sedan kommer vårkörningen igång. Så ännu är det mycket skoterkörning kvar för säsongen. Här kommer ett nytt fullspäckat nummer!

»
Läs mer...    » Tipsa...Sök projektbidrag ur Skoterfonden nu! 2024-02-01 | 11.00
Svedea instiftade Skoterfonden 2012 för att stötta skoterklubbar, deras medlemmar och alla som som älskar skoterlivet. Nu öppnas möjligheten även i år för klubbarna att ansöka om bidrag till olika projekt. Totalt finns 250 000 kronor i potten!

»
Läs mer...    » Tipsa...Gott Nytt ATV-År! 2023-12-31 | 15.00
Gott Nytt År alla önskar vi på redaktionen!

»
Läs mer...    » Tipsa...God Jul önskar vi på tidningen Snöskoter & ATV-Quad 2023-12-22 | 10.00
Vi har sedan 1978 önskat våra läsare God Jul och Gott Nytt år och det fortsätter vi med här! Finns inte mycket som är roligare tycker vi på redaktionen. Må det förutom god mat och julklappar bli fint skoterföre!

»
Läs mer...    » Tipsa...Ge bort en julklapp som räcker lite längre 2023-12-20 | 11.00
Endast 329 kr för sex nummer! Den räcker hela året - genialiskt! Lösnummerpris 474 kr Tester, teknikreportage, skogen, nyheter, debatter och annat. Mycket fyrhjulingar ingår på köpet. Allt om ATV eller UTV såväl korta som långa. Breda som smala. Snabba såväl som inte så snabba.

»
Läs mer...    » Tipsa...Adam Thomelius och Marcus Gustafsson mästare i SxS Nordic – efter vinst i finalen i Kåbdalis 2023-12-20 | 10.00
Efter ett tight mästerskap avgjordes SxS Nordic i Kåbdalis. Adam Thomelius och Marcus Gustafsson avslutade starkt och kunde, trots en färre körd deltävling, stå som segrare i både mästerskapet och den avslutande deltävlingen.

»
Läs mer...    » Tipsa...Nytt nummer ute 2023-12-06 | 16.00
Testade2024:or, ny skotertyp ala Widescape, Profilen som går på vatten förlåt, kör på vatten: Oskar Jernberg. Retro med Sno-Tric o annat. Nya Lynx racesled som kan vara oslagbar?! Inte så säkert men mycket intressanta nya lösningar är det på den skotern.

»
Läs mer...    » Tipsa...Så kommer elsnöskotern Vidde se ut 2023-12-04 | 14.00
Vidde Snow Mobility visade upp hur deras elskoter kommer se när den släpps senare nästa år. Det var på ISPO mässan i München som skapelsen som Vidde har tillsammans med Pininfarina skapat.

»
Läs mer...    » Tipsa...


[1] 2 3 ... 166 Nästa »
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se