atv.skoter.se
 
Navigera dig fram här   Söndagen den 21:e april 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15289  
  Antal nyheter: 5818  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 10955 st  
  Igår: 48495 st  
  Denna månad:
531960 st
 
  Föreg. månad:
632996 st
 
  Totalt: 85642182 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: > Svedeas rekordsvit: Sveriges nöjdaste kunder fem år på raken!
 

Svedeas rekordsvit: Sveriges nöjdaste kunder fem år på raken!
Svedea har Sveriges nöjdaste kunder för femte året i följd!

Nyligen presenterade Svenskt Kvalitetsindex (SKI) vilka bolag som har de nöjdaste kunderna i försäkringsbranschen 2023. Även i år placerade sig Svedea överst i kategorin fordonsförsäkringar, för femte året i följd.

Svedea når kundnöjdhetsbetyget 77,1 i årets mätning, vilket är bäst i kategorin med god marginal och indikerar ”mycket nöjda kunder”. Betyget är även bäst av samtliga försäkringskategorier som i genomsnitt får 70,5.
– Vi är oerhört glada och stolta över att vi även i år har Sveriges nöjdaste kunder! Att lyckas ta fem utmärkelser i följd är ett fint bevis för att vårt enträgna arbete med kundnöjdhet bär frukt. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för våra kunder, säger Jonas Roberts, vd för Svedea.
– Förra året hade vi faktiskt de nöjdaste kunderna av alla bolag i alla branscher, inte bara inom försäkring. Det ska bli spännande att se om årets betyg räcker lika långt, fortsätter Jonas Roberts.
Stark företagskultur
Förutsättningen för att få nöjda kunder är engagerade medarbetare som trivs med varandra och strävar efter gemensamma mål. För Svedea är en väl förankrad företagskultur avgörande.
– Jag återkommer gärna och ofta till vår kultur. Ända sedan vi startade har det varit vår övertygelse att vägen till framgång bygger på en stark företagskultur med en värdegrund som alla anställda ställer upp på och inspireras av. Samtidigt är vi väl medvetna om att engagemanget och lagandan är något vi måste arbeta med ständigt, både för att fortsätta vår tillväxtresa och behålla våra nöjda kunder, avslutar Jonas Roberts.
Fakta om SKI
SKI, Svenskt Kvalitetsindex, har mätt kundnöjdhet inom en rad branscher sedan 1989. Branschstudierna ger svar på vilka områden som driver kundnöjdhet och lojalitet. Under oktober har SKI undersökt kundnöjdheten bland fordonsförsäkringskunder.
https://www.svedea.se/om-svedea/nojda-kunder» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se