Navigera dig fram här   Tisdagen den 16:e juli 2024
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15291  
  Antal nyheter: 5822  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 43919 st  
  Igår: 54936 st  
  Denna månad:
889648 st
 
  Föreg. månad:
1905096 st
 
  Totalt: 91126240 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. micke666
2. sunnne
3. FrankJScott
4. TheOne
5. Swarte
6. Herbert
7. allimac32
8. Alpinemadness
9. Hajen54
10. abbe63
 
 
Här är du: I tidningen: 2024, nr 2
 
Välj nummer:

NR 1-2024

Nu är säsongens andra nummer ute fullt med artiklar och tester. I ledaren har vi funderat lite på om det inte är högaktuellt att se över släpvagnsreglerna. Varför kan man dra ett 220x495´s släp med en Seat Leon och inte en Audi Q7? Vi har även ett fullspäckat nummer med tester, resereportage, företagsbesök, ATV&Skogen, Intressanta prylar, ATV Tillbehör och mycket, Senaste säljstatistiken och mycket mer.

Nu är säsongens andra nummer ute fullt med artiklar och tester. I ledaren har vi funderat lite på om det inte är högaktuellt att se över släpvagnsreglerna. Varför kan man dra ett 220x495´s släp med en Seat Leon och inte en Audi Q7? Vi har även ett fullspäckat nummer med tester, resereportage, företagsbesök, ATV&Skogen, Intressanta prylar, ATV Tillbehör och mycket, mycket mer.
Läs mer i tidningen.

[ REPORTAGE ]
[1] Nyheter 2025
Nu har Kawasaki, Honda och Kubota lansera nyheter, både stora och små.
[2] ATV-Utrustningstips
Även om vi tycker att våren varit lite långsam med sitt intåg så verkar nu försommarvärmen komma på allvar. Snabbt sprider sig grönskan och en ny årstid är här på allvar. Det innebär också att allt fler olika användningsområden för ATV/UTV blir aktuella, både i vanliga trädgårdar, men inte minst i både jord- och skogsbruk. Självklart vill vi bjuda på lite tips och idéer om tillbehör och arbetsredskap som passar särskilt bra till denna årstid. Vi hoppas att följande axplock av produkter kan vara till nytta. LÄS mer i tidningen.
[3] Retro Yamaha Blaster
Yamaha Blaster är en kompakt fyrhjuling som tillverkades som en instegsmaskin i Japan och såldes i USA från 1988 till 2006. På grund av Blasters initialt låga prislapp såldes den i stort antal under många år från att de lanserades 1988 ända fram till idag. Entusiaster köper och bygger fortfarande om Blasters som tävlar med dagens fyrtaktsmodeller. De tvåtaktsmotorer som sitter i Blastern är lätta att modifiera och det finns även Big-bore delar för att ge mer kraft i motorn. LÄS mer i tidningen.
[4] Resmål
För den som är sugen på en ATV resa under sommaren eller hösten är det rätt tid att börja planera den redan nu. 2015 fick vi möjlighet att åka på en resa till Yuma i Arizona och köra Yamahas YZR1000R i Imperial Sand Dunes, ett av världens största sand dunes sammankomster. En minnesvärd resa då körning på sanddyner var en punkt på min bucketlist och verkligen är en upplevelse.
[5] Företaget ASP Group
I april fick vi möjlighet att åka ned till Tjeckien för ett företagsbesök hos tillbehörsleverantören ASP Group. Nu kanske det inte är så många som vet vilket just detta företag är när man hör namnet, men kanske blir det mer bekant när vi nämner deras Shark produkter som har en logga av just en haj.
[ TESTER ]
[6] Test Linhai T-Boss 1100 Diesel EPS
Linhai har en av få UTV-modeller på marknaden med en dieselmotor. Modellen är anpassad för arbete med stort flak och en hytt som man kan bygga in med tak, fönster och dörrar så man kan arbeta med den under vintern. Den modell som vi körde hade just detta vinterpaket monterat som extrautrustning. LÄS mer i tidningen.
[7] Test Can-Am Traxter XU HD7
Can-Am´s Traxter körde vi senast 2021, fast då med den större HD10 motorn. Känslan är att det hänt en del sedan dess och nu tar vi oss an den mindre HD7 motorn på Can Am Traxter XU HD7 T som är en klart intressant modell med några fina tekniska funktioner. LÄS mer i tidningen.
[ RACING ]
[8] Racing SXS Nordic
Tierp Arena är för många känd för sin dragracing och motorsports event. Under helgen 10-11 maj drog en motorstinn våg in över arenan igen där man både bjöd på SxS Nordic, RallyX och drifting för de 15 000 åskådare som sökt sig dit under en fantastiskt solig sommarhelg. Detta är platsen att vara på för motorsportentusiaster, fylld med action och tävlingar! LÄS mer i tidningen.
[9] Racing ATV läggs ned i Dakar
Efter mer än 30 år tar Dakar inför 2025 bort tävlingsklassen för fyrhjuling och lämnar FIM-kategorin med endast tvåhjulingar. I det officiella tillkännagivandet uttrycker arrangörerna sin önskan att i stället fokusera mer på motorcyklar, en kategori som i allt högre grad har ökat i deltagarantal i jämförelse med fyrhjulingar. LÄS mer i tidningen.
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se